• آرد و ماکارونی
  • شربت‌های ذرت و مشتقات نشاسته
  • فراورده‌های Bakery، Confectionery و شکلات
  • روغن ذرت
  • شیرین‌کننده‌های مبتنی بر غلات
  • خمیرمایه و خمیرترش
  • بسته‌بندی غلات و فراورده‌های آن
  • آنزیم‌ها در صنایع غلات
  • جو و فراورده‌های آن
  • بیوتکنولوژی غلات
  • غذاهای فراسودمند بر پایه غلات
  • نان‌ها و شیرینی‌های سنتی و نقش آن در توسعه مقاصد گردشگری
  • نوشیدنی‌های مبتنی بر غلات
  • انواع نان حجیم و نیمه حجیم
  • فرایند برنج و فراورده‌های آن
  • غنی‌سازی و غنی کننده‌های غلات
  • ارتقا کیفیت انواع آرد غلات
  • افزودنی‌ها و بهبوددهنده‌ها
  • بیاتی نان و عوامل مؤثر در تعویق آن
  • نشاسته